9 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ

3:42:00 μ.μ.

Σήμερα σκέφτηκα να μιλήσουμε για ένα προϊόν που τα κάνει όλα, που όλες οι celebrities, youtubers, blogger, ορκίζονται σε αυτό. Οι περισσότερες έχουμε αλλάξει την ρουτίνα μας για αυτό το θαυματουργό προϊόν (βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί πραγματικά το έχω λατρέψει). Μήπως κατάλαβες ποιό είναι; Μα φυσικά το λάδι καρύδας!!! Το λάδι καρύδας θα μπορούσε πράγματι να χαρακτηριστεί ως πανάκεια για τις γυναίκες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, χαλκό και λιπαρά οξέα, τα οποία είναι αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά, γεγονός που το καθιστά ιδανικό δηλαδή για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών.
Σύμφωνα με έρευνες βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, ενώ προάγει υγιές και λαμπερό δέρμα και μαλλιά.



Παρακάτω σου προτείνω τρόπους να το εντάξεις και εσύ στην καθημερινότητα σου και είμαι σίγουρη πως όταν το δοκιμάσεις  θα το αγαπήσεις!


                                                    Πρόσωπο
>Ενυδάτωση.
Άπλωσε μια λεπτή στρώση στο πρόσωπο. Θα ενυδατώσει το δέρμα σου εξαιρετικά αφήνοντας το απαλό λαμπερό και διακριτικά αρωματισμένο.

>Ξεβαφτικό προσώπου και ματιών.
Το λάδι καρύδας είναι αποτελεσματικό ξεβαφτικό για μακιγιάζ προσώπου και ματιών. Μία φυσική πηγή ενυδάτωσης και απαλής προστασίας, ακόμα και για ευαίσθητα μάτια που χρειάζονται ένα ήπιο καθαριστικό. Ρίξε λίγες σταγόνες έλαιο καρύδας σε ένα βαμβάκι και πέρασε το απαλά πάνω απο την επιδερμίδα για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ. Επανέλαβε όσες φορές χρειάζεται, μέχρι  το βαμβάκι να παραμείνει καθαρό.

>Scrub.
Aνακάτεψε μισή κούπα λάδι καρύδας με μερικές κουταλιές ζάχαρη και θα έχεις κατασκευάσει ένα φανταστικό φυσικό προϊόν απολέπισης.

>Ορός νύχτας.
Αφού καθαρίσεις το δέρμα σου άπλωσε μερικές σταγόνες ελαίου στο πρόσωπο και κάνε μασάζ με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις. Στη συνέχεια εφάρμοσε την κρέμα νυκτός σου.

>Ενυδατική και αντιβακτηριδιακή μάσκα.
Ανακατέψε έλαιο καρύδας με μέλι και στη συνέχεια άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπο για 15 λεπτά. Ξέπλυνε τη με χλιαρό νερό.

                                                             Χείλη

>Lip Balm.
Βάλε λίγο λάδι καρύδας στην κατάψυξη για να γίνει στέρεο και στη συνέχεια άλειψε μία γενναία ποσότητα στα χείλη.


                                                              Μαλλιά

> Μάσκα ενυδάτωσης και λάμψης.
Άπλωσε το έλαιο καρύδας στα μαλλιά κάνοντας μασάζ από τις ρίζες μέχρι και τις άκρες. Τύλιξέ τα μαλλιά με μια διαφανή μεμβράνη και άφησε τη μάσκα να δράσει για τουλάχιστον 1 ώρα. Στην συνέχεια λούσε τα μαλλιά σου κανονικά. Επανέλαβε 2 φορές την εβδομάδα.


                                                                Σώμα

>Ενυδάτωση.
Άπλωσε έλαιο καρύδας στο σώμα σου μετά από κάθε ντους για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις ξηρές περιοχές, όπως οι αγκώνες και τα γόνατα σου.

>Θεραπεία για τις ξηρές πατούσες.
Αφού τρίψεις με μια ελαφρόπετρα τα σκληρά σημεία, άπλωσε αρκετό λάδι καρύδας και φόρεσε ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες για να διατηρηθεί η ενυδάτωση όλη τη νύχτα.

Πείτε μου από κάτω την άποψη σας για το λάδυ καρύδας, εάν το έχετε χρησιμοποιήσει και πώς σας φάνηκε! Φιλάκιαα

You Might Also Like

0 σχόλια

Instagram